fbpx
Selecteer een pagina

Jouw Zielsmissie in Poëzie

Mijn paradepaardje, mijn vlaggenschip.
De holy grail der schitterende dingen.

Tijdens Zielsmissie in Poëzie gaan wij op zoek naar jouw zielsmissie en laten we die schitteren in poëzie.

Vanuit je ziel

Jij wil iets moois toevoegen aan deze wereld.
Omdat je simpelweg voelt dat dat is wat jij hier te doen hebt.
Maar het leven komt in golven en soms vergeet je dat even.
Of kun je er de juiste woorden niet voor vinden.

Zullen we ‘m vangen in poëzie, zodat jij jezelf elke dag kunt herinneren aan dat wat voor jou zo belangrijk is?

"Het is heel bijzonder om een Zielsmissie in Poëzie te ontvangen. Ik ontdek iedere keer als ik het lees weer een diepere laag. Zo mooi om mezelf dagelijks te herinneren aan wat me drijft in het leven."

Melanie Calis

√ Een 1-op-1 sessie waarin we jouw zielsmissie ontrafelen
√ Meer inzicht in dat wat jouw ziel doet schitteren
√ Het meest persoonlijke gedicht ooit
√ Een dagelijkse motivatie voor aan de muur
√ Een uniek kado aan jezelf en jouw zielsmissie

Deze stappen doorlopen we

#1 De 1-op-1 sessie

Na jouw aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een 1-op-1 sessie. Dat kan digitaal of fysiek in Breda. Tijdens deze sessie vraag ik jou het hemd van het lijf over de dingen die jouw ziel doen schitteren. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en je hoeft hiervoor niets voor te bereiden. Ik stel jou de vragen en jij hoeft alleen maar je ziel te laten spreken!

#2 De terugkoppeling

Ik maak een beknopt gespreksverslag van onze sessie. Zo kun je alles wat je met mij gedeeld hebt en de bijbehorende inzichten later nog eens rustig nalezen. 

#3 De creatie

Vervolgens ga ik aan de slag met jouw Zielsmissie in Poëzie: een persoonlijk gedicht van ongeveer twintig regels over dat waar jouw ziel van gaat schitteren. Er is uiteraard een feedbackronde waarin ik eventuele aanpassingen kan doen.

#4 De print

Afsluitend ontvang je het poëziekunstwerk op A4-formaat in de brievenbus. Geef ‘m een plekje aan de muur in je huis of kantoor, zodat je jezelf elke dag kunt herinneren aan dat wat voor jou belangrijk is. 🙂

Investering

€ 299,- exclusief 21% btw. 
Let op: deze prijs gaat binnenkort omhoog!

FAQ

Is dit alleen voor ondernemers?

Nee, zeker niet! Zielsmissie in Poëzie is er voor iedereen die zichzelf wil herinneren aan de schitterende dingen in het leven. Of je nu ondernemer, werknemer, moeder of student bent. Voel je welkom!

Wat als ik nog niet weet wat mijn zielsmissie is?

Dat is niet erg! Tijdens de 1-op-1 sessie stel ik jou allerlei vragen om te achterhalen wat het is waar jouw ziel van gaat schitteren.

Wat versta jij onder ‘zielsmissie’?

Datgene wat jou (op dit moment) gelukkig maakt. Misschien is dat heel concreet het werk wat je doet of misschien is het voor jou juist een optelsom van heel veel kleine, simpele dingen. Het kan allemaal en het is allemaal te vangen in poëzie. 

Mag ik het eindresultaat ook op mijn website zetten?

Ja, leuk! Je mag het uiteindelijke gedicht overal delen, zo lang je mijn naam erbij vermeldt. De enige beperking is dat je de tekst niet commercieel mag inzetten, want daar hangen andere tarieven aan. Je mag hem dus op een T-shirt drukken en daar elke dag in rondlopen, maar geen tasjes verkopen met die tekst erop. 

Contact

info@schitterendedingen.nl

Volg mij op Instagram

Volg mij op LinkedIn

Meld je aan voor mijn maandelijkse briefjes vol schitterende woorden