fbpx
Selecteer een pagina

Zet jezelf op de kaart als de #1 expert in jouw vakgebied en fix deze week nog jouw eerste mediapublicatie!

(zelfs als je denkt dat je daar niet groot genoeg voor bent)

Keer op keer zie je andere bedrijven en experts in de media verschijnen. Maar jou lukt het niet. Of beter gezegd: je hebt geen idee waar je zou moeten beginnen. Ik help je!

Naamsbekendheid en een sterke expertstatus zijn cruciaal voor elk bedrijf. Je krijgt een groter bereik, meer volgers en wordt geloofwaardiger. Potentiële klanten komen binnen no time rennend naar je toe!

Toen ik voor de eerste keer in de krant stond, was ik in shock. Ik werd overspoeld met berichten. Mensen namen mij en mijn plannen eindelijk serieus. Dát is de kracht van in de media komen.

Ik fixte al meer dan 300 mediapublicaties voor klanten, werkte een tijdje voor een redactie en ben zelf al meer dan twintig keer in de media gekomen (o.a. RTL Nieuws, Radio1, Algemeen Dagblad en Flow Magazine). Ik heb haast dagelijks contact met de media en daardoor weet ik wat journalisten zoeken en hoe jij hen kunt vinden.

In 45 minuten onthul ik al mijn geheimen

In de masterclass leer ik je…

✅ Waarom PR cruciaal is voor jouw bedrijf

Welke media relevant zijn voor jou en jouw doelgroep

Hoe je een onweerstaanbaar PR-verhaal ontwikkelt dat past bij jouw bedrijf én wat journalisten zoeken

Hoe je een mediastrategie bouwt bomvol haakjes voor kansrijke momenten

Hoe je een onweerstaanbaar persbericht schrijft én pitcht

In contact komen met journalisten en soepel met ze samenwerken 

🎁BONUS: Spiekbriefje met media die interessant zijn voor jouw bedrijf (t.w.v. €99,-)

"Je merkt dat Elmay veel vakkennis heeft en die weet ze ook nog eens om te zetten naar praktische tips waar je echt iets aan hebt. Dit is mega waardevol!"

FAQ

Wat kost de masterclass?

De investering is nu slechts €49 (exclusief btw) omdat dit de eerste keer is dat ik deze masterclass verkoop. Een koopje in verhouding tot alle kennis die je van me krijgt! Na 1 augustus gaat de prijs omhoog.

Is dit alleen voor ondernemers?

Wil jij in de media komen met jouw bedrijf? Dan is deze masterclass voor jou! Of je nu ondernemer bent of op de marketingafdeling van een bedrijf werkt, dat maakt niet uit.

Hoe lang duurt de masterclass?

De afspeeltijd van de masterclass is ongeveer 45 minuten. Tel daar 1,5 uur voor het uitwerken van de opdrachten bij op. Ik kan me voorstellen dat alle informatie die je krijgt, vrij overweldigend kan zijn. Tip: behandel elke dag één hoofdstuk!

Kan ik jou ook inhuren voor de uitvoer?

Zeker! Neem even contact met mij op via info@elmay.nl.