Selecteer een pagina

Communicatie & PR

Ik ben een enthousiast manusje-van-alles op het gebied van communicatie en publiciteit. Ben jij op zoek naar meer zichtbaarheid? Of zoek je manieren om jouw verhaal de wereld in te slingeren? Laten we kennismaken!

Hart voor de goede zaak

Ik werk het liefste voor projecten met een maatschappelijk, cultureel of menselijk karakter. Daar waar de écht goede verhalen verscholen liggen en de meeste impact gemaakt wordt. 

Zo genereerde ik landelijke media-aandacht voor een campagne over prestatiedruk, werkte ik aan een project over eenzaamheid onder ouderen en maakte ik een verhalenserie over eerwraak.

“Elmay kan snel schakelen, is een goede schrijver en ziet altijd kansen. Doordat ze deze ook snel weet te realiseren, werken we met haar continu aan meer zichtbaarheid en het vertellen van het juiste verhaal.”

– Femke Pluymert, Diversion

“Elmay is een veelzijdige professional en super snel en vaardig op haar vakgebied. En nog veel belangrijker: ze is het zonnetje in huis, met haar pro-actieve en opgewekte aanpak. Dankzij Elmay halen we altijd alle deadlines, met een glimlach!”

– Alet Klarenbeek, UP!

Effe concreet!

✨ PR- en communicatiestrategie
✨ Persberichten en persbenadering
✨ Mediasamenwerkingen
✨ Interviews en artikelen
✨ Bedrijfs- en campagneteksten
✨ Content voor je website, nieuwsbrief of social media

Kennismaken?

Leuk! Neem contact op via info@elmay.nl.

Of volg mij via LinkedIn.

Schitterende dingen

Ik gebruik woorden haast mijn hele leven al – bewust en onbewust – om meer grip te krijgen op mijn gedachten en emoties. Ze brengen me rust in moeilijke tijden, lol op middelmatige dagen en dagen vol magie.

Binnen mijn bedrijf Schitterende Dingen ben ik dichter en journalcoach. Ik gaf onder andere een dichtbundel uit, maak regelmatig poëzie op maat en organiseer online journalcursussen. Daar deden al meer dan 200 mensen aan mee!

Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie.